De inceput

Despre Bebe Instructiuni

Daca faci parte din categoria viitoarelor mamici, ai ajuns in al doilea trimestru de sarcina, au inceput insomniile, gandurile, obsesia de curatenie, schimbarea mobilierului din casa, facutul listelor, asaltul internetului, ai ajuns unde trebuie. Daca esti printre primele din grupul tau care va avea copil si nu prea ai cine sa te sfatuiasca in afara de niste matusi mai in varsta si mame/soacre binevoitoare, din nou, ai ajuns bine.

Sunt o proaspata mamica care s-a izbit de lipsa de informatii sau de puhoiul de informatii care mai de care mai diferite legate de manevrarea viitorului omulet.

Ceea ce voi expune in viitoarele articole e propria mea experienta. Nu cunosc adevarul unic si valabil, nu sunt specialista in parenting, psiholog, medic pediatru. Am sa expun ce a fost util la mine, in rest, fiecare face cum crede de cuviinta ca e mai bine pentru ea ca mama si pentru el ca bebelus. La inceput de drum ca mamica as fi vrut sa stiu ceea ce stiam acum (inca nu stiu multe dar pentru primele luni de viata de bebe ma pot exprima – brotacul meu implineste imediat 8 luni).

In fapt nici nu ma gandeam ca e nevoie de atatea lucruri, ca trebuie sa stii una si alta; ma gandeam ca e relativ usor si ca totul vine de la sine. Vine vine – dar tot e bine sa ai niste informatii ca sa nu intri in panica cum am facut-o eu la o culoare mai altfel de caca, la un sughit care nu se termina.

Sper, viitoare mamici, sa va ajute putin sfaturile mele!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s